Horsens Squashklub - Sport på dine vilkår, når du har tid.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her vil vi samle nogle af de spørgsmål, og tilhørende svar som bestyrelsen oftest bliver stillet.
Læs dem gerne igennem. Det kunne jo være at der er et svar på dit næste spørgsmål...

Q: Hvordan køber jeg flere klip til mit klippekort?
S: Klippekort er udgået og fremover køber man én banetime eller flere af gangen. Prisen pr. time er den samme som et klip.
Q: Hvordan melder jeg mig ind i klubben?
S: Følg dette link til vores online medlems registrering
Q: Hvis jeg melder mig ind midt i sæsonen, skal jeg så betale for hele perioden.
S: Nej. Du betaler kun får indeværende måned samt resten af månederne i perioden og så betaler du fuld kontingent fra næste sæson!
Q: Er det muligt at få en prøve time?
S: Ja, det bedste er at møde op en tirsdag 19.15. Der er "Åben aften", og der vil helt sikkert være en til at tage sig af dig/jer. Der er også mulighed for at låne ketcher + bold.
Q: Hvor lang tid reserverer man bane for af gangen?
S: En banetime er 45 min. Du kan reservere 2 tider af gangen.
Q: Hvad koster det at have en gæst med ned og spille squash?
S: Kr. 50,- som betales med det samme via dit dankort.
Q: Er der omklædnings faciliteter?
S: Jeps - med dejligt varmt vand ;-)
Q: Kan jeg læse klubbens vedtægter?
S: Naturligvis, dem finder du her.

Udskriv Email

Nyhedsmail

Så ved du altid hvad der foregår i klubben.

Åben aften

Hver tirsdag fra kl. 19.15 er der åben aften, hvor alle medlemmer er velkommen til at deltage.
Der spilles på tværs af alle nivauer.

open by night

Træninger

• Torsdag 17.00-18.00
    Begyndertræning for alle.
  • Torsdag 19.15-20.45
    Træningsaften for holdspillere.

aktiviteter

Grib og bolde

gripSkulle du være så uheldig, at bolden går i stykker eller sætter sig fast i nettet, så kan der købes bolde ved skranken i Lido til 25,- kr pr stk. De har også nye grip liggende, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vedligeholdelse

vedligeholdelseI Horsens Squashklub tilstræber vi at vores baner og andre faciliteter altid er i en stand der tilfredsstiller vores medlemmer.
Skulle du opleve noget, som du mener bør udbedres, er du altid velkommen til at kontakte os her.